Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten


M.i.v. 16 november is de praktijk voor nieuwe patiënten gesloten. Om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen. Uitzonderingen zijn natuurlijk de zg. gezinsherenigingen en geboortes. Ik verwacht dat in het voorjaar de praktijk weer opengaat.
Lees verder »

Innnovaties sinds 2014. 2015 E-health GGZ gestart. 2016 meer POH-Jeugd uren


In 2014 en 2015 is ons aanbod aan zorg sterk uitgebreid. En in 2016 nog meer. Het oude ecg apparaat is vervangen door een moderner exemplaar en wij hebben nu zelf een 24 uurs bloeddrukmeter, die ook zg. boezemfibrilleren ontdekt. Boezemfibrilleren kan bloedpropjes naar de hersenen schieten, met alle gevolgen van dien: TIA's, herseninfarcten bijv. Medio mei 2016 komt er een POH-Jeugd. voor 6uur/week erbij, naast de POH-GGZ, die we al hebben.
Lees verder »

Anticonceptiepil vergeten?


Wanneer je de pil op de juiste manier inneemt, is de kans op zwangerschap uiterst klein. Het is handig de pil dagelijks rond dezelfde tijd in te nemen, dan is de kans op het vergeten wat kleiner.
Lees verder »

Alcohol


Nederland heeft zo’n 1 miljoen probleemdrinkers. De meeste zijn niet verslaafd, maar hebben wel problemen die samenhangen met alcohol.
Lees verder »

Stoppen met roken


Uw huisarts kan u helpen bij het stoppen met roken! Speciaal voor huisartsen is een nieuwe richtlijn verschenen om u (nog beter dan voorheen) te ondersteunen en adviseren.
Lees verder »

Cholesterolverlagers


Mensen die medicijnen gebruiken om het cholesterolgehalte te verlagen, moeten het gebruik ervan niet staken. Dit vindt zowel het NHG als de NVVC.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten